Edellisyönä yhden lukemani blogin innoittama tekemään itselleni outer conch-lävistyksen. Verta ei tullut kuin muutama hassu tippa. No tarkoitus oli tietenkin tehdä lävistys ei ihan ylös korvalehteen vaan vähän alemmas jotta saan tehtyä toisen sen yläpuolelle. No kaikki meni hyvin ja lävistys on oikeassa kohdassa. :)

-torstaina hain koruliikkeestä kaksi oikein kivaa tavallista hopeista nappikorvista mielessäni nuo conchit. Ajattelin sitten to-illalla vaihtaa tuohon jo tekemääni reikään korun. Hah! You wish! Korvaa aristi niin paljon, että en saanu edes takaosaa irti korviksesta. :P Jää sitten seuraavaan kertaa.

Tänään tuossa tunti sitten päätin, että nyt tulee se toinen conch tohon korvalehteen vaikka mikä tulis ja ekan reiän koru vaihtuu. Ensin vaihdon korun "vanhaan" reikään hampaat irvessä. Ei tippaakaan verta. Sitten vaan vähän puuduttamaan korvaa jääpalalla ja neula käyttöön. No kyllä mä sen neulan sain läpi ihan hyvin mutta voi helevetti sentään! Verta alko tulemaan niin maan saatanasti! Oikein norona tuli! Ei muuta ko neula hittoon ja jääpala käyttöön veren tyrehdytykseen. :P Verta oli tissien välissä, niskassa, korvakäytävässä, koko korvalehti oli kuorrutettu verellä ja sitä oli jopa mun suussa! :D Tais neula ehkä lävistää jonkun vähän isomman verisuonen tai jotain. :DD

Että lapset, älkää tehkö tätä kotona jossette tiiä mitä ootte tekemässä. :D

On se kyllä tosi kivan näkönen nyt. <3 Ehkä vähän punanen. :P

Kuvassa korva on sitten vedestä märkä, tulin just suihkusta ennen kuvan ottoa. ;P